Vi har et bredt tjenestespekter innenfor kommunikasjonsfaget

Vi leverer kommunikasjonsidéer og kreative konsepter til både merkevarebygging og engasjerende kampanjer i ulike kanaler.

 • Konseptutvikling

  Uten en god idé, en bra historie eller et engasjerende budskap er det nesten umulig å trenge gjennom veggen av kattevideoer og søte babyer. I TANKEN BAK starter vi alltid med å utfordre kundene på idé, konsept og budskap. Å finne det riktige konseptet er starten på all god kommunikasjon. Noen ganger betyr det å snu ting på hodet, bakfram eller med innsiden ut. Ikke regn med at vi gir oss før vi har funnet nåla i høystakken.

 • Branding

  TANKEN BAK har lang erfaring med merkevarebygging. Både innenfor corporate branding, posisjonering og employer branding for å øke rekrutteringsstyrken. I tillegg til strategiarbeid, tilbyr vi rådgivning innenfor valg av virkemidler og produksjon av alle typer markeds- og kommunikasjonsmateriell.

 • Tekst

  TANKEN BAK har lang erfaring med å forfatte forskjellige tekster. Vi kan bistå med innholdsproduksjon både til egne og eksterne kanaler.
  Lang pressebakgrunn gir oss en fordel når vi utformer pressemeldinger og hjelper våre kunder med å forme et interessant og spennende budskap

 • Film- og fotoproduksjon

  TANKEN BAK utvikler og produserer filmer, uansett sjanger. Vi har laget alt fra eventfilmer og reklamefilmer til kortfilmer og musikkvideoer. I vårt eget studio kan vi gjøre alt fra enkle til avanserte produksjoner, både på levende bilder og fotografier.
  Gjennom årene har vi utviklet og fotografert profiler og bildebaser for flere ledende selskaper i Norge. Bilder som har vært med på å bygge selskapenes omdømme og offentlige profil.

 • Nett

  Medarbeiderne i TANKEN BAK har jobbet med internett i snart 20 år. Vi kan tilby kompetanse, erfaring og rådgivning til både utvikling og design av digitale løsninger, om det er til intern bruk eller for markedsføring.
  Vi kan stå for alt fra idé, til prosess og gjennomføring av prosjektet. Våre egne utviklere leverer alle typer skreddersydde konsepter og systemer.
  I tillegg leverer TANKEN BAK i partnerskap med en av Norges beste hosting-leverandører markedets beste og sikreste hosting- og servicetjenester.