Vær forberedt på å bli utfordret!

Vi vet at de beste ideene, de beste historiene og de beste konseptene oppstår ved å stille de riktige spørsmålene. Vi jobber metodisk med å utfordre oss selv og kundene. Slik finner vi din historie, fortalt på en bedre måte.

HVEM ER VI

Medarbeiderne i TANKEN BAK har forskjellig bakgrunn og lang erfaring – både fra byrå og fra kundesiden. Vi har kompetanse til å levere alle typer kommunikasjon, og skal ikke være større enn at vi er konkurransedyktige, fleksible og tilgjengelige for våre kunder.

Gaute B. Iversen

Daglig leder og seniorrådgiver

Bjørn H Stuedal

Seniorrådgiver og partner

Konrad Węgrzyniak

Seniorutvikler og partner

Martin Bendheim

Prosjektleder

Łukasz Biedroń

Webutvikler

Kim Fjeldberg

Filmprodusent

Maciej Czerpiński

PHP programmerer

Natasha Andersson

Kontorassistent

Kundenes utfordringer og mål definerer hva vi skal levere. Våre råd tilpasses hvert oppdrag.

Gaute B. Iversen

Daglig leder og seniorrådgiver

Gaute har jobbet med medier og kommunikasjon i 25 år. Han har erfaring fra de minste lokalavisene til VG og har jobbet som journalist, vaktsjef, redaktør, designer, fotograf, videofotograf og programleder i lokalradio.
Han har vært med på å starte og utvikle publikasjoner innenfor helsebransjen, mediebransjen og lokale aviser. Gaute har studert politikk og internasjonale relasjoner ved London School of Economics and Political Science (LSE).
De siste ti årene har han arbeidet som selvstendig kommunikasjonsrådgiver, med hovedvekt på innholdsmarkedsføring og selskapskommunikasjon. Gaute behersker alle kommunikasjonsdisipliner, er idérik og har lang erfaring med å utvikle ideer og konsepter.

Bjørn H Stuedal

Seniorrådgiver og partner

Bjørn har 25 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver og har bistått både offentlige etater og større og mindre bedrifter med strategisk rådgivning, PR og krisekommunikasjon. Han har i tillegg erfaring som økonomijournalist og redaktør. Bjørn har mellomfag i bedriftsøkonomi fra Handelshøgskolen BI, samt utdannelse i markedskommunikasjon og PR fra BI Master of Management. De siste ti årene har han arbeidet som selvstendig rådgiver og fotograf i selskapet Stuedal Kommunikasjon, før han 1. mars 2017 ble del av TANKEN BAK.

Konrad Węgrzyniak

Seniorutvikler og partner

Konrad er en erfaren front-end utvikler, webdesigner og UI-ekspert med 10 års erfaring. Han har utviklet et hundretalls nettsider i tillegg til at han har utviklet egne programmer og plugins som er solgt i tusentall.
Konrads leveranser kjennetegnes av struktur og brukervennlighet, noe som gir raske og effektive webløsninger.

Martin Bendheim

Prosjektleder

Martin har bakgrunn som teknisk tegner og jobbet i mange år med kurs og opplæring innenfor tekniske fag. Med solid undervisningserfaring fra komplisert programvare bruker han nå sine egenskaper innen den digitale verden. Martin er prosjektleder og er med fra prosjektets start når digital strategi, interaksjon og brukergrensesnitt defineres og loser prosjektet trygt i havn. Martin er nøye i sitt arbeid, løsningsorientert og liker å være kreativ samtidig som han er lidenskapelig opptatt av at de valg man tar skal gi mening og resultater. Etter å ha vært partner i eget eget webbyrå ble Martin og hans selskap kjøpt opp av Tanken Bak sommeren 2016.

Łukasz Biedroń

Webutvikler

Łukasz er en nyutdannet front-end utviklinger som allerede har fått bred erfaring. Han kjenner de nyeste teknologiene og sørger for at TANKEN BAK hele tiden har de de beste og raskeste løsningene på web.

Kim Fjeldberg

Filmprodusent

Kim er utdannet innen film- og tv-produksjon med spesialisering innen regi fra Nordisk Institutt for Scene og Studio (nå Westerdals). Han har produsert og regissert flere korte og lange spillefilmer og dokumentarer. Kim har også studert medier og IKT ved Høgskolen i Volda og film og filmvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Gjennom studier og frivillig arbeid har han opparbeidet seg en bred og variert erfaring med forskjellige typer produksjoner.

Maciej Czerpiński

PHP programmerer

Maciej elsker tekniske utfordringer og løser selv de mest avanserte programmeringsoppgaver. Han har ni års erfaring som systemutvikler og PHP-ekspert og utvikling av skreddersydde løsninger for nett. Han lever for koden og utvikler CMS-baserte løsninger og skreddersydde systemer for både store og små kunder.

Natasha Andersson

Kontorassistent

Natasha har jobbet med kundeforhold i 10 år og trives med nye utfordringer og tar dem på strak arm. Hun er genuint interessert i foto/video, er idèrik og har ett godt øye for detaljer. Hun har god teknisk kompetanse og bred kunnskap innen markedsføring på sosiale media.
Natasha er i tillegg utadvendt og sosial i alle sammenhenger. Hun har humoristisk sans og er en generell gledesspreder.

KONTORET

TANKEN BAK holder til i Villa Fredheim. Eiendommen har tilhørt Blommenholm hovedgård og har historie helt tilbake til 1600-tallet. Fortsatt inneholder bygningen deler fra tiden som en viktig skysstasjon langs kongeveien mellom Christiania og sølvgruvene på Kongsberg. Senere har bygget vært sykehus under spanskesyken, pensjonatskole og tilholdssted for Bærums eldste kino.

Se våre kontorer